Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація про пророблену роботу Іршавським МЦПО

Дата: 27.10.2023 14:48
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

В рамках Європейського тижня мобільності 20 вересня у міському парку м.Іршави Іршавським МЦПО було організовано змагання з фігурного водіння велосипедом. Приємно відзначити, що до змагань, крім вихованців туристсько-краєзнавчих гуртків долучились учні і педагоги Іршавського ліцею та Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст.

Традиційно 21 вересня заклад відзначає Міжнародний день миру. Цьогоріч керівники гуртків провели з гуртківцями виховні години, тематичні бесіди, в яких розповіли про важливість миру для кожного з нас і для держави в цілому. Також вихованці виготовляли білих голубів, які є символом миру, створювали плакати, малювати тематичні малюнки, робили тематичні прикраси, мета яких – символічно проявити бажання до миру у всьому світі.

У рамках Європейського тижня мобільності ,акція "День без автомобіля " Іршавським МЦПО (кер.Буряс Ю.В.) разом з міською радою за участі Іршавського ліцею (кер.Онисько Н.Ю), Лозянської гімназії (кер.Сочка Я.І. ) та ВПО здійснено велопробіг за маршрутом Іршава-Лоза-Іршава.
30 вересня, у м.Мукачево відбувся Міжнародний двотуровий конкурс мистецтв «Обдаровані зірки». Зразкова хореографічна студія МЦПО «Dance of angels” ( керівник Юрій Буряс) у складі старшої та молодшої груп приклали зусиль і зайняли призові місця в фестивальній організації «Мир-Фест».

У вересні 2023 року відбулося перше в цьому навчальному році засідання школи «Лідер», яка діє при Іршавському міському центрі позашкільної освіти. Зібралися шкільні лідери Іршавської територіальної громади, де обговорювалися питання роботи гуртка та завдання на новий навчальний рік.
26 вересня було підведено підсумки конкурсу малюнків «Намалюй улюблене місце Закарпаття», метою якого було поділитися улюбленою локацією нашої області. Організатором виступило Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА. Вихованка народної студії образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» МЦПО (керівник Любов Микита) Боднар Анастасія взяла участь у даному конкурсі намалювавши свою улюблену локацію, а саме замок «Паланок». Анастасія була відзначена та отримала від організаторів конкурсу подарунки з символікою туристичного бренду Закарпаття.

1 жовтня юні спортсмени клубу “Вікторія” міського Центру позашкільної освіти в честь відзначення Дня міста Іршави взяли участь в шашковому турнірі. 28 вересня в актовій залі Іршавського міського Центру позашкільної освіти відбулася презентація благодійної персональної виставки творчих робіт члена Національної спілки художників України, керівника гуртка – методиста народної студії образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» ЛЮБОВІ МИКИТИ під назвою «Фантазія осені», присвячена 682 річниці рідного міста.

10 жовтня на базі МЦПО вперше пройшов дебют гри «ІНТЕЛЕКТУАЛ» - інтеграційний захід у форматі ерудованої розважальної гри «Інтелектуал», здійснений в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
На гру було подано заявки від семи команд. Протягом двох годин у залі відчувався дух змагання і наполегливість учасників, хвилювання та емоції наповнювали усіх присутніх учасників гри. У підсумку команда «Ерудит» отримала 36,5 балів та отримала беззаперечну перемогу.
В рамах відзначення Дня ментального здоров’я у закладі було оформлено тематичний стенд з порадами «10 кроків до психічного здоров’я», «Фактори ризику порушення психологічного здоров’я», «Як допомогти дитині зменшити стрес» тощо. На заняттях гуртків колеги провели з вихованцями вправи «Як зняти стрес», «Як відволіктись», «Як залишатися спокійними» та інші цікаві виховні бесіди та тематичні розповіді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь