Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Робочий візит голови ТГ до ЗДО Чорнопотіцького старостинського округу

Дата: 13.10.2023 16:19
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

У рамках робочого візиту міського голови в Чорнопотіцький старостинський округ, разом з старостою Газдиком І.І., вчора, було здійснено огляд завершених робіт. Разом з тим, голова територіальної громади перевірив готовність шкільних та дошкільних установ старостинського округу перед початком опалювального сезону, а також відвідав об’єкти, які заплановано зробити найближчим часом.

Віктор Симканинець відвідав ЗДО в с.Підгірне, де батьки просили оновити дитячий майданчик. Оглянувши об’єкт, вирішено розпочати ряд робіт, що стосуються ремонту системи подачі електроенергії в будівлі згаданого ЗДО, передбачено також облаштування дитячого майданчика та закупівлі спортивно-розвиваючих конструкцій для дітей. В іншому ЗДО с.Ч.Потік давно мав завершитися розпочатий ремонт. У даному випадку, виникли питання до виконавця цих робіт, у першу чергу, щодо порушення термінів та недотримання якості виконання ремонту, після якого там виховуватимуся діти. Тож, таке безвідповідальне ставлення до виконання робіт, за словами Віктора Андрійовича, не залишиться без уваги. Відвідано також ЗДО с.Смологовиця, там також окреслено ділянки робіт задля забезпечення належних умов освітнього процесу.

Голова територіальної громади відмітив сумлінну роботу над розвитком маленьких вихованців, а також старанність працівників освітянських установ щодо охайності та якості ведення благоустрою у будівлях та навколо них.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь