Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Гра «Інтелектуал» об'єднала навколо себе близько півсотні ерудованих людей

Дата: 11.10.2023 16:04
Кількість переглядів: 712

Фото без опису         Гра «Інтелектуал» об'єднала навколо себе близько півсотні ерудованих людей, які позмагалися між собою та поборолися за трофейні три місця. Давно відомим фактом є те, що у Закарпатті є популярною гра 360 і більше Федора Шандора, до речі, започаткована декілька років тому саме на Іршавщині, командна гра, участь у якій приймають інтелектуально-підковані особистості мізки яких дійсно добре "варять інформацію", мислять логічно, швидко. За підтримки Фонду сприяння Демократії посольства США в Україні, Центру Громадських ініціатив, вчора на базі МЦПО, відбувся аналог такої гри для ерудованої молоді та дорослих під назвою "Інтелектуал". 7 команд заявили про бажання взяти участь, серед них: "Ерудити" - освітяни, "Творчі" - колектив центру позашкільної освіти, команда ВПО "Ми з України", 2 команди учнівсько - лідерського складу молоді громади, "Культурні" працівники нашого МБК та склад працівників міської ради "Пак рада". Організував та провів гру – заступник директора Іршавського МЦПО Іван Терпай.

Загалом гра тривала більше трьох годин. Питання були умовно поділені на рівні складності. Перемогу у грі здобула команда «Ерудити» з результатом – 35,5 балів, другу сходинку посіли «Творчі» з результатом 33 бали, третє призове місце вибороли «Пак рада» - 32,5 бали. Окрім призових місць та смаколиків, команди отримали величезний заряд позитивом, адреналіном та провірили свій рівень знань. Виявляється, іршавчани досить добре знають свій край, про Україну та світ, а також про пам'ятки, географічні родзинки та історичне минуле наших попередників.

Велика подяка Івану Івановичу Терпаю, МЦПО, партнерам за організацію та проведення гри, за популяризацію інтелектуального розвитку в громаді, запальну атмосферу та позитив, який отримали всі учасники. З нетерпінням чекатимемо на наступну гру.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь