Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«Правозахисна спілка інвалідів» завітала з робочим візитом до Іршавської громади

Дата: 09.10.2023 10:47
Кількість переглядів: 428

       Фото без описуВсеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» завітала з робочим візитом до Іршавської громади Закарпатської області для проведення фокус-групового дослідження в межах проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Зустріч розпочалася хвилиною мовчання на знак ушанування пам’яті загиблих захисників та захисниць України. До заходу долучилися заступник міського голови Іван Васильцюн, представники і представниці органів місцевого врядування та виконавчих органів міської ради, громадських організацій. Було обговорено ряд важливих питань, зокрема інклюзії, доступності, безбар'єрності та включеності громадян у процеси прийняття рішень у нашій громаді.
  Зазначили існуючі способи залучення мешканців громади до процесів прийняття рішень (у різний спосіб, наприклад: наявність консультативно-дорадчого органу, громадські слухання, обговорення, петиції, участь в управлінні бюджетом і т. д.) Було зазначено необхідність збільшувати залучення різних груп населення (в тому числі осіб з інвалідністю, жінок, ВПО) до процесів прийняття рішень, а також необхідність проведення навчання для ОМС та громадського сектору щодо способів та механізмів залучення, необхідності такого залучення та проведення правоосвітньої та роз’яснювальної роботи. 
  Подяка Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Є чіткий намір громади рухатися в бік залучення громадян.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь