Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Оголошення про перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Іршавської міської ради

Дата: 04.10.2023 15:02
Кількість переглядів: 550

     Фото без опису          Відповідно до пункту 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», затверджених 11 грудня 1984 року № 470, Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Іршавської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Іршавської міської ради від 26.05.2023 року № 96, 01 жовтня 2023 року стартувала щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Іршавської міської ради.

Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, стануть основою для актуалізації списків громадян, які потребують поліпшення житлових умов та будуть сприяти налагодженню чіткого і прозорого обліку таких громадян.

Перереєстрація здійснюється в період з 01 жовтня по 31 грудня 2023 року на підставі надання громадянами, які зареєстровані та проживають на території Іршавської міської територіальної громади наступних документів:

- заява на перереєстрацію облікових даних встановленого зразка, підписана всіма повнолітніми членами сім'ї, які зараховані на облік;

- довідка про склад сім’ї;

- довідка про реєстрацію місця проживання особи на кожного члена сім’ї;

- документи, які дають право на проживання в квартирі (будинку): копія ордеру, копія свідоцтва про право власності, про спадщину або копія договору купівлі-продажу чи дарування квартири, договір піднайму та копія технічного паспорту, договір найму;

- оригінали та ксерокопії паспортів всіх повнолітніх членів родини, зареєстрованих по квартирі;

- копії довідок про присвоєння ідентифікаційних номерів на всіх членів сім’ї;

- оригінали та ксерокопії свідоцтв про народження дітей;

- оригінали та ксерокопії свідоцтв про одруження або розірвання шлюбу;

- оригінал та ксерокопія документа, який дає право на пільгу (медичний висновок приймається  в оригіналі).

Громадяни, які не поновлять документи своїх облікових справ у встановлений термін, вважатимуться такими, що не потребують поліпшення житлових умов, та будуть зняті з  квартирного обліку.

Прийом документів на перереєстрацію здійснюється в адмінбудівлі Іршавської міської ради за адресою: м. Іршава, пл. Народна, 3, ІІ поверх, каб. 37. 

Контактна особа: Стільник Л.І., тел.: 0673562709.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь