Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

День туриста - цікаво, активно та з нагородами!

Дата: 28.09.2023 15:59
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

Спортивне орієнтування - один з небагатьох видів спорту, в якому учасники змагань діють суто індивідуально, поза полем зору тренерів, суддів, глядачів і навіть суперників. Тому для досягнення мети необхідні висока психологічна підготовленість, прояв наполегливості, рішучості, сміливості і самовладання. Встановлено, що під впливом занять з орієнтування значно розвиваються обсяг і переключення уваги, наочно-образна пам'ять. Особливості спортивного орієнтування полягають у найбільш органічному поєднанні фізичної та розумової діяльності, винятковій ефективності як способу зняття нервових навантажень з організму людини, а також фізкультурно-оздоровчого засобу для людей різного віку.

Саме тому з нагоди відзначення Всесвітнього Дня туризму, з метою розвитку здорового молодого покоління та популяризації на базі Іршавського МЦПО проведено змагання для школярів - молодшої, середньої та старшої груп.

Цього року такі заходи були проведені в міському парку нашої громади. Діти із задоволенням долали всі запропоновані етапи, вдосконалюючи свої вміння та навички у техніці пішохідного туризму, орієнтуванні та складанні наплічника. Найкращі з учнів були нагороджені грамотами МЦПО.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь