Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

УВАГА КОНКУРС!

Дата: 27.09.2023 10:11
Кількість переглядів: 198

       Фото без опису

    Шановна молодь нашої громади! Ми впевнені і неодноразово переконувалися, що ви найталановитіші. Ви вправно танцюєте та співаєте, майстерно малюєте та вишиваєте, а як щодо написання чогось незвичного, цікавого та ще й про рідне місто?

До Дня міста, Іршавська міська рада, оголошує відкритим КОНКУРС на найцікавішу розповідь (оповідання) про рідне місто Іршава, під назвою «Я – іршавчанин і цим пишаюся!». Прийматимуться роботи учасників віком до 17 років та будуть оцінені за наступними критеріями: обсягом 120-160 слів, дотримання поданої теми, грамотність, охайність.

Роботи приймаються на білому аркуші формату А4 із зазначенням П.І.Б. та номером тел., (можливе зазначення класу та школи, за бажанням), до 15.00 к.ч. 29.09.2023 року включно. Після закриття конкурсу протягом наступної доби буде подано роботи учасників для оцінювання та вибору найкращих робіт, виконавці котрих будуть нагородженні у День міста, а їх роботи будуть опубліковані на офіційному сайті «Іршавська міська рада» та надруковані у газеті нашого міста.

Іршавська міська рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь