Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Звіт про проведену роботу відділу земельних відносин та просторового планування Іршавської міської ради за ІII квартал 2023 року.

Дата: 19.09.2023 15:37
Кількість переглядів: 484

     Фото без опису

     Відділ земельних відносин та просторового планування Іршавської міської ради у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, постановами Верховної Ради України, нормативно-правовими актами Президента України та Кабінету Міністрів України, органів виконавчої влади, рішеннями Іршавської міської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями міського голови.

   Відділом земельних відносин та просторового планування Іршавської міської ради протягом липня - вересня 2023 року розглянуто, підготовлено проектів рішень та винесено на земельну комісію, а потім на розгляд сесії Іршавської міської ради в кількості 115 земельних питань різного змісту, взято участь у 2 виїзних засіданнях комісії щодо узгодження меж земельних ділянок без підпису суміжних землекористувачів. Опрацьовано та надано відповіді на 38 листів, звернень громадян, та запитів про надання інформації чи копій документів.

   Протягом вказаного періоду поточного року забезпечено укладання 7 договорів оренди земельних ділянок різного цільового призначення, що в свою чергу суттєво збільшило дохідну частину бюджету міської ради від оренди землі. Здійснено продаж 2 земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що дало додаткові надходження .

   Проведено аналіз та звірку з органом державної податкової служби, щодо повноти нарахування плати за землю (земельного податку) за земельні ділянки які перебувають в користуванні фізичних та юридичних осіб на праві постійного користування земельними ділянками. Здійснено заходи щодо друку податкових повідомлень із сплати земельного податку та орендної плати, також розподіл та передача даних повідомлень до старостинських округів для вручення громадянам.

   Забезпечено та організовано роботи з інспекторами старостинських округів територіальної громади, щодо обліку та надання інформації до державної податкової служби власників земельних ділянок з ДРРП для нарахування плати за земельні ділянки які перебувають у власності ( на теперішній час ведеться роздача ППР – податкових повідомлень рішень про нарахування земельного податку).

   Відділом земельних відносин та просторового планування Іршавської міської ради здійснюються заходи щодо формування земельних ділянок  комунальної власності під об'єктами фізичної культури та спорту (стадіонами), під закладами освіти (школами), а також здійснено обміри земельних ділянок для проведення інвентаризації кладовищ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь