Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Всі слова зайві…

Дата: 05.09.2023 12:41
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

У Свято-Іллінському храмі міста Іршава, у понеділок, відбулася заупокійна панахида за загиблим військовим. До храму на богослужіння прийшло багато людей, зокрема молодих людей, рідні, бойові побратими, друзі, однокласники. Призваний ще в 2014 році служити в АТО, він пішов захищати Україну знову, але вже добровільно, за власним бажанням, спеціально повернувшись із-за кордону.

Знаючи, що Батьківщина у небезпеці - його покликання було захищати… Іван Іванович Мудранинець народився у м.Іршава 01.10.1992 року.

За офіційною інформацією, Іван Іванович став першим загиблим з Іршави, але похований на «Алеї слави» - п’ятим. Виповнюється рівно рік з того моменту як тіло загиблого шукав рідний брат, і тільки зараз експертиза ДНК довела, що Іршавщина мусить зустріти чергову труну із своїм Героєм. Наш Захисник був стрілець - снайпер гірсько-штурмового батальйону, відданий військовій присязі та службі українському народу загинув 29.08.2022 р. поблизу населеного пункту Нововознесенськ, Херсонської області.

Всі слова зайві…

Висловлюємо глибокі співчуття рідним. Ця втрата є болісною і для вас, і для громади, бо згасло молоде, повне надій життя. Спочивай з миром наш Воїн, наш Захисник, наш Герой!

Вічна пам’ять!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь