Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

«Очі в небі»...

Дата: 05.09.2023 10:35
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

«Очі в небі», ось що найбільше потрібно нашим захисникам у боротьбі проти рашистів. На жаль, війна є війна, реалії диктують свої технічні потреби. Від початку повномасштабного вторгнення суспільству стало добре відоме слово «дрон» або квадрокоптер та не як іграшка для дітей, а першочергова потреба солдатів під час війни. Саме таку дорослу, дороговартісну підмогу, цієї неділі, отримала 2 СБ 53 бригада від Савко Євгена Євгеновича - мешканця громади, який наразі перебуває за кордоном.

У день проведення забігу Irshava Half Marathon організованою іршавською громадською оргаізацією спортсменів-бігунів Ir-Run Club, окрім основного збору коштів на дрони для ЗСУ, було додатково передано ще один квадрокоптер з рук батька Савко Є.Є. Приємно відзначити, Євген Євгенович забажав передати таку цінну річ саме через нашу Іршавську міську раду. Тож, іршавський міський голова Віктор Симканинець разом з батьком Євгена Євгеновича передали квадрокоптер DJI Mavic Pro Platinum, Віталію Сайфутдинову-Марко для потреб 2 СБ 53 бригади.

Хай служить довго та якісно новенький "залізний птах" для солдатів та приносить якомога більше результату. Щира подяка Євгену Євгеновичу Савко та його родині від імені міського голови Віктора Симканинця, за таку честь передати у руки захисників те, що зараз найпотрібніше та найважливіше. А також вітання 2 СБ 53 бригаді, бережіть себе та повертайтеся додому здорові з перемогою.

Слава Україні!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь