Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Приголомшлива атмосфера, веселощі, лотереї, подарунки, яскрава іршавська площа та щасливі переможці.

Дата: 04.09.2023 16:20
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

Майже півроку організація іршавських бігунів-спортсменів Ir-Run club готувала мега феєричну подію, яка об`єднала навколо себе велику кількість спортсменів, місцевих підприємців, мешканців громади та місцеву владу. У Іршавській територіальній громаді відбувся напівмарафон Irshava Half Marathon з метою підтримати ЗСУ, зібрати кошти за рахунок забігу та закупити надсучасні дрони. Така техніка неабияк знадобиться нашим Захисникам щоб вигнати «збрід непотребу» з української землі.

Вже вдруге, Ir-Run club організовують масовий забіг у рідному місті, а цього року, на учасників та гостей чекало повне оновлення маршрутів, круті медалі та подарунки, а ще десятки столів зі смаколиками: солодощами, морозивом,  закарпатським бограчем, іршавською випічкою та смачнющим пловом. Свої майстерні лавки з медовими виробами, сирами, народними виробами, презентували іршавські талановиті майстри народних ремесел. День видався надзвичайно насиченим емоціями, позитивом, адреналіном, оплесками, захватом. Чотири дистанції протяжністю 10 км, 21 км, 1 км для юніорів та 400 м для дітей долали учасники забігу. Отже, попередньо зареєструвавшись онлайн, учасники забігу отримували свій слот - номер з яким у день забігу засвідчували свою участь. Загалом, як повідомляють організатори, прийняло участь близько 600 учасників різного віку. Дистанція 21 км складала 1 коло від центру міста Іршави, через села: Дубрівка-Білки-Осій-Ільниця і до фінішу в центрі міста (площа Народна). Дистанція 10 км – це 1 коло від центру міста Іршави в напрямку с.Лоза та повернення до фінішу на Народну площу. Стартували учасники забігу обох дистанцій одночасно та пробігли з наступними результатами:

На дистанції 21 км трійка лідерів серед чоловіків:

1) Клим Павло з часом 1:14:41,

2) Хоменко Віталій (1:15:55),

3) Воронкевич Ярослав (1:16:01)

У жінок на 21 км таблиця лідерів така:

1) Ковалів Іванна (1:30:50),

2) Федик Оксана (1:32:15),

3) Мартем'янова Анна (1:35:45).

 

Дистанція 10 км серед чоловіків:

1) Буяновський Кирил (34:26),

2) Ґерґардт Артур (36:30),

3) Дмитрук Олександр (36:51).

Серед жінок:

1) Славич Христина (41:19),

2) Соляк Марина (45:06),

3) Брунцвик Ірина (47:39).

Пізніше на стартовій доріжці вишикувались діти, також на дві різні дистанції. Вікову категорію було поділено на 1 км для юніорів та 400 м для малечі. Щасливі були всі, діти запевняють, що цей забіг залишив у їх пам`яті найпозитивніші емоції.

За підтримки Іршавської міської ради, підприємців Іршавщини, волонтерів та безумовно всіх учасників забігу було зібрано суму - 401603 грн. Головна мета досягнута, сума зібрана на спортивному святі піде на закупівлю дронів для ЗСУ.

Вітаємо в першу чергу організаторів забігу - Ir-Run club - це успіх! Усіх переможців та дякуємо кожному, хто долучився до благородної справи тим самим наблизив нашу перемогу над окупантами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь