Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Нові зустрічі, нові знання. Завершився 4-денний тренінг-семінар «Розвиток потенціалу ІГС, ОМС в менеджменті, проєктному управлінні та грантовій діяльності»

Дата: 01.09.2023 11:49
Кількість переглядів: 286

        Фото без описуФото без опису      Спеціалісти Іршавської міської ради разом з представниками територіальних громад краю та членами громадських організацій, які подали свої ідеї для формування «Каталогу проєктних ініціатив», брали участь у семінарі-тренінгу «Розвиток потенціалу ІГС, ОМС в менеджменті, проєктному управлінні та грантовій діяльності», який проходив у м. Мукачево за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.

       Головна мета семінару - тренінгу – надати представникам громад та членам громадських організацій області фахові рекомендації щодо участі у грантових програмах та конкурсах і, таким чином, залучати у громаду додаткові ресурси та реалізовувати потрібні ініціативи.

      Протягом чотирьох днів учасники з понад 10 територіальних громад області розглянули основи грантрайтинга, ключові складові успішної заявки на отримання гранта, разбирали типові міфи й помилки грантошукачів.

      Окрім цього присутні мали можливість відразу застосувати отримані знання на практиці: впродовж тренінгу учасники працювали у командах над практичними завданнями, презентували свої ідеї для грантової заявки, разом з фахівцями грантрайтинга аналізували результати групової роботи.

    Захід відбувся у рамках проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України» за фінансової підтримки уряду Великобританії та у співпраці з Закарпатською обласною військовою адміністрацією.

@UNDP Ukraine / ПРООН в Україні

     Щиро дякуємо організаторам та тренерам за можливість розвиватися через такий цікавий і важливий тренінг!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь