Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Дорогі діти, дорогі першокласники й цього року - випускники, шановні батьки та вчителі, з початком, з 1-м ВЕРЕСНЯ!

Дата: 01.09.2023 08:24
Кількість переглядів: 189

     Фото без опису     Маленькі наші першокласники, у ваших маленьких ручках весь всесвіт знань, тільки забажайте його отримати. Нехай ваш перший навчальний рік стане успішним, яскравим і цікавим. Бажаю вам бути сміливими, старанними, енергійними, добрими, допитливими та дружними, тоді ви з легкістю будете збирати знання зі сторінок підручників. Сьогодні ви стоїте на порозі всього нового і незвіданого, цікавого і захопливого.

     Шановні випускники, звертаюся окремо до вас! Вам нелегко давалися останні шкільні роки, я вами всіма дуже пишаюся! Успіхів вам, хлопці та дівчата, гарного настрою і цікавих людей, зустрічей та нових висот! Пам'ятайте, що школа – це не тільки відповідальність, знання, друзі, з якими ви йшли пліч-о-пліч, залишайтеся завжди людяними, чуйними, готовими прийти на допомогу та пам'ятайте все тільки найкраще зі шкільних років.

     ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА ВЧИТЕЛІ! На ваших плечах надзвичайно поважна ноша, особливо у період війни. Сил вам всім, наснаги, поваги, міцності духу, а ще здоров'я міцного, щастя, родинного тепла та радості від успішних кроків ваших діточок та ваших вихованців! І дай Бог найшвидше завершити цю війну, щоб вчити наших дітей під мирним небом без тривог і втрат.

З Днем знань! В добру путь!

З повагою, Віктор СИМКАНИНЕЦЬ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь