Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

На Іршавському стадіоні відбулася знакова подія Всеукраїнського рівня. «IRSHAVA SUMMER CUP» - дитячий турнір з футболу взяв активний старт!

Дата: 31.08.2023 13:31
Кількість переглядів: 1895

Фото без опису       Молодий іршавський футболіст Станіслав Сергійович Чепа – став ініціатором та організатором першого Всеукраїнського дитячого турніру у Іршавській ТГ з футболу «IRSHAVA SUMMER CUP» та реалізував свою ідею у рідному місті Іршава. Юніори-футболісти 2013-2014 р.н. три дні поспіль, з 28 по 30 серпня 2023 р. включно, змагалися на центральному місцевому стадіоні. Загалом участь у турнірі прийняло 12 команд, у т.ч. гості із м.Стрий, Львівської області команда «Скала» та команда зі Львова - «Рух»:

  1. Рух 2013 р.– Львів;
  2. ДЮСШ Виноградів;
  3. ФК Сільце;
  4. ДЮСШ Мукачево;
  5. ФК Хуст;
  6. ФК Минай;
  7. ФК Скала;
  8. ДЮСШ Іршава;
  9. ФК Хуст 2;
  10. ФК Ільниця;
  11. СДЮШОР Ужгород;
  12. Рух 2014 р.– Львів.

Боротьбу команд було поділено на три групи: бронза, срібло та золото. В результаті ігор всі команди було нагороджено кубками та медалями. Нагороджували команди організатор турніру Станіслав Чепа та заступник голови Хустської районної Асоціації футболу Андрій Веждел. Слід зазначити, запеклу боротьбу між собою під кінець гри вели дві сильні команди Закарпаття – Ужгорода та Виноградова. Команди зіграли як справжні зірки, всі були дуже старанні, злагоджені командні ігри показали високі результати. Як зазначає організатор, він дуже хотів щоб вже цьогоріч участь у турнірі прийняло ще більше команд з Івано-Франківська та Рівного, і вважає це новою своєю метою – вже наступного року досягнути обертів та запросити до рідного Закарпаття якнайбільше команд зі всієї України.

«Молодець, він креативний гравець, у нього все попереду. Людина, яка багато попрацювала над собою, прислухався до порад, які йому дав тренерський штаб та безцінний власний досвід, організаторські та командні здібності, має велике майбутнє», – розказують про Станіслава Сергійовича його знайомі з футбольного світу громади.

«Передусім думаю, що для тих дітей, які люблять футбол як я - це дуже приємно і важливо. Я готовий їх підтримувати! Зараз коли йде в Україні війна, я дуже хотів відволікти дітей від цієї проблеми, війни - це проблеми дорослих і не мають впливати на дітей ніяким чином, діти повинні бути зайнятими, розвиватися. Я вважаю, що це правильно, багато з дітей не можуть дозволити собі таку радість, а для мене це стало також святом, бачити дітей такими задоволеними велике щастя – значить мета досягнута!» - розказав про свої враження від результатів організації турніру Станіслав Чепа. У своєму інтерв’ю Станіслав Сергійович також зазначив, що за підсумками цього дитячого турніру побачив плюси та мінуси організації, тому не планує на цьому зупинятися, вважає, що є над чим працювати для ще кращого результату.

Старт взято, у іршавській громаді на одну чудову традицію і свято більше. Вітаємо Станіслава Сергійовича із крутим стартом. Бажаємо не зупинятися на досягнутому. Результат турніру дійсно хороший та, бажаємо щороку лише розширювати коло гравців та цікавість навколо турніру. А ще успіху, натхнення і терпіння, адже при організації таких заходів ніяк!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь