Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Всеукраїнську дитячо-юнацьку, військово-патріотичну гру "Сокіл - Джура 2023" у декілька етапів провели у Іршавській громаді

Дата: 30.08.2023 16:53
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

У період з 13 по 20 серпня 2023 року на базі Центрального табору туристського активу учнів України в с. Осій Іршавської територіальної громади, Закарпатської області відбулися декілька етапів поспіль Всеукраїнської дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") - "Джура - 2023. До відкриття долучився і Іршавський міський голова Віктор Симканинець привітавши на Срібній землі юних джур зі всієї України.

Сім днів пролетіло дуже швидко. Кожного дня в очах джур  була цікавість і допитливість, а що буде далі? Посмішка з обличчя не сходила. Діти познайомилися з «чотовими», які дуже цікаво організовували роботу дітей в чотах, завели нових друзів з усіх куточків України. Мали  можливість піднятися в гори, на які дуже - дуже чекали, відвідали музей.

За цей період в таборі діти здобули нові знання, вміння і навички роботи в команді. Всі етапи гри пройшли теми: медицини, ватри, стрільби, туризму, таборування... Вони так ввійшли в азарт, що не хотіли повертатися додому. З нетерпінням чекають нової гри, щоб повернутися знову.

Хочемо зазначити з гордістю, що справа покійного Івана Івановича Матіко, живе й далі та приносить радість дітям… так як він хотів. Його туритський табір, в селі Осій, і надалі збирає сотні юних краєзнавців, дослідників природи та виховує на Закарпатті допитливе, ерудоване покоління.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь