Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Щирі посмішки та щасливі дитячі очі! Відбулося нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Наша Незалежна Україна» приуроченого до Дня Незалежності України

Дата: 30.08.2023 09:28
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

Нещодавно, до Дня Незалежності було оголошено конкурс дитячого малюнку для молоді нашої громади на тему: «Наша Незалежна Україна». Діти активно брали участь, один за одним приносили свої роботи у приймальню мера. Всі дитячі малюнки були надзвичайно гарними, від найменших учасників до найстарших, роботи виглядали бездоганно. В результаті оцінювання було виокремлено троє переможців відповідно до віку та окремо, на сторінці Фейсбук, проходило голосування за четвертого переможця у категорії «Глядацька симпатія». По завершенні конкурсу попередньо за добу було повідомлено переможців про їх результати та запрошено на зустріч з міським головою та нагородження у святковий День Незалежності України.

Отже, перемогу отримали:

-Козінська Ангеліна;

-Кукуль Антоніна;

-Раковці Сніжана.

У категорії «Глядацька симпатія», який проходив у соціальній мережі Фейсбук та оцінювався вподобайками громадян, користувачів зазначеної соціальної мережі. За підрахунками голосів перемогу виборола Боднар Анастасія, її роботу оцінили 207 мешканців громади. Слід зазначити, що Анастасія є ученицею народної студії образотворчого мистецтва "Боржавська фантазія" МЦПО м.Іршави, де керівником є Любов Борисівна Микита. "Боржавська фантазія" стала своєрідною кузнею юних талантів, котрі презентують нашу територіальну громаду на високому рівні. Щиро вдячні Любові Борисівні за розкриття талантів у дітей, у її  щоденний вклад у виховання, терпіння та майстерність знайти підхід до кожного вихованця своєї студії.

Іршавський міський голова Віктор Симканинець, зібрав усіх дітей-переможців у своїй приймальні, поспілкувався з ними та привітав з Днем Незалежності, поцікавився що ж означають їх малюнки, що вони хотіли  передати своїми задумами й підбором фарб, адже тематика малюнку «Наша Незалежна Україна» водночас яка проста, така ж складна. Після бесіди з міським головою переможці отримали нагородження. Щиро вітаємо юні таланти з їх здобутками, бажаємо нових звершень та чекаємо на їх участь у наших майбутніх конкурсах. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь