Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Слава Героям, Слава Захисникам, Слава ЗСУ…

Дата: 24.08.2023 13:14
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

      Слава Героям, Слава Захисникам, Слава ЗСУ… Завдяки титанічній роботі кожного Захисника під українським небом цього року відсвяткували 32-річницю Незалежності України. Завдяки нашим захисникам, які платять ціною власного здоров’я, особистого щастя, сімей, дітей і, часто ціною власного життя, дається Україні незалежність у сучасному сьогоденні.

Дикість 21 століття… Та агресор так і не зрозумів, що міцності, згуртованості, єдності українського народу він програв у перші ж три дні. Хай же згинуть вороженьки – як роса на сонці!

З метою забезпечення безпеки громадян, громади, а особливо дітей під час відзначення Дня Незалежності України попередньо на організаційному комітеті було вирішено не афішувати та не анонсувати дату проведення урочистої частини та планів пов'язаних з цим святом. 23.08.2023 наша територіальна громада відзначила два найвагоміших свята водночас - День Державного Прапора України, який традиційно святкують цього дня, а також День Незалежності України. Гордо майоріла над громадою Державна символіка та лунали патріотичні пісні від дітей зі всіх областей України, яких  на Закарпатті об'єднала "Джура". Для Іршавської ТГ стало великою честю зустріти таких гостей на святковій площі  у цей день. Першим привітав мешканців громади Іршавський міський голова Віктор Симканинець та озвучив список загиблих воїнів нашої громади, котрі віддали життя за Незалежність України.

Під час святкування лунали привітання, відзначення за досягнення та за представлення нашого краю на високому всеукраїнському рівні. За зразкове досягнення у навчанні, старання у області освіти та складання іспиту НМТ з української мови та літератури у 200 балів юна іршавчанка, учениця Іршавського ліцею 1 - Кобаль Вікторія отримала Подяку від імені Іршавського міського голови, була відзначена та мала честь разом з військовими громади підняти урочистий святковий стяг. Давно не секрет, що більшість найміцніших, найвитриваліших і найсильніших людей родом із Закарпаття. Це вчергове довів наш земляк - Василь Орешко, виборовши перемогу на Чемпіонаті України з бойового самбо та ставши Чемпіоном України, а також кандидатом у майстри спорту України. Пан Василь також отримав Подяку з цього приводу від міського голови Віктора Симканинця. Під час святкуваня під супроводом заступника директора МЦПО Терпая І.І. відбувся велопробіг. Група велосипедистів стартувала прямо із святкової площі.

Паралельно з тим, було оголошено конкурс дитячого малюнку для молоді нашої громади на тему: «Наша Незалежна Україна», слід зазначити, що такий конкурс у громаді проходить не вперше, але результати були просто неперевершені. Діти активно брали участь та постаралися так... що спеціалісти довго роздумували кому ж надати перевагу, адже один перед одним малюнки наче манили до себе красою. В результаті оцінювання було виокремлено троє переможців відповідно до віку та окремо, на сторінці Фейсбук, проходило голосування за четвертого переможця у категорії «Глядацька симпатія».

Отже, перемогу отримали:

-Козінська Ангеліна у категорії 5-8 років;

-Кукуль Антоніна у категорії 8-11 років;

-Раковці Сніжана у категорії 11-14 років.

У категорії «Глядацька симпатія» за підрахунками голосів перемогу виборола Боднар Анастасія, її роботу оцінили 207 мешканців громади. Щиро вітаємо переможців з їх здобутками та бажаємо нових звершень. А для інтелектуалів на площі міста з нагоди Дня Незалежності було організовано вікторину. За правильну відповідь, за знання з історії України, географії, української мови та літератури молодь отримала морозиво. Тож, шановна громадо, маємо чудову країну, пишаймося та бережім.

З Днем Незалежності!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь