Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

МИСТЕЦТВО НАВЧАТИ

Дата: 22.08.2023 16:22
Кількість переглядів: 792

Фото без опису     Життя обмежене часом. Люди спішать жити, ми спішимо… Встигаємо, може… ні?  Принаймні, намагаємось.

    1 вересня. Звичайний, один з 365 подібних днів у календарі. Проте, щороку цей день особливий і новий для учнів, батьків, вчителів. Ми розпочинаємо новий навчальний 2023/2024 рік. Рік тривоги й сподівань, рік нових здобутків, успіхів та перемог. Сподіваємось перемог в найширшому сенсі цього слова.

    Приємні турботи для учнів та їх батьків, чималі  хвилювання для вчителів. Як відбуватиметься освітній процес цього року, що нового пропонує Міністерство освіти, як здійснити вдалий вибір навчальних програм, яким чином об’єктивно оцінювати здобувачів освіти, що нового запропонує атестація та курсова перепідготовка. Педагог мусить бути обізнаний в усіх тонкощах професійної діяльності.

 Вже стало традицією напередодні першого вересня проводити «Серпневі зустрічі» для педагогічних працівників закладів освіти Іршавської громади. Організовані працівниками Іршавського центру професійного розвитку педагогічних працівників зібрання вчителів фахових дисциплін мають на меті ознайомити учасників з нововведенннями в професійній діяльності, звернути увагу на особливості організації  навчання  в базовій школі за стандартами НУШ, поділитися баченням та  досвідом викладання предметів молодими вчителями та висококваліфікованими професіоналами.

   Цього року «Серпневі зустрічі 2023» стартували 21 серпня.  Іршавський ліцей №1 гостинно відчинив двері для вчителів іноземних мов, математики та інформатики. В Іршавському міському будинку культури зустрічалися вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури, образотворчого та музичного мистецтва. 

  Важливою новинкою стала участь у наших зустрічах педагогічних працівників закладів освіти Кам’янської, Білківської та Керецьківської громад.  Сповнені приємними враженнями, позитивними емоціями та оновленими знаннями (ми на це дуже сподіваємось) вчителі ділитимуться своїм надбанням з колегами, учнями та батьками у школах.

    Понеділок – це лише початок. Попереду цілий тиждень плідної праці. На наші зустрічі чекаємо вчителів історії, хімії, біології, фізичної культури… всіх. Окремо проводитиметься нарада для заступників керівника закладу освіти, завідувачів закладів дошкільної освіти, бібліотекарів та психологів.

Приходьте всі. Ми на вас чекаємо. Обов’язкова умова – позитивний настрій. До зустрічі…

Іршавський ЦПРПП

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь