Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Боляче…коли домовину зустрічають батьки та сестра…

Дата: 21.08.2023 18:16
Кількість переглядів: 374

Фото без описуУ спекотний сонячний день, коли молодь мала б зустрічатися та радіти життю, сміятися і веселитись, наша громада через кляту війну зустрічає чергову домовину із молодим Героєм. Плачуть рідні, плаче вся громада. Привезли захисника, воїна Ковача Євгена Івановича - солдата, старшого стрільця-оператора мотопіхотного взводу.

Боляче…коли домовину зустрічають батьки та сестра…

Сьогодні відбулося прощання із Ковачом Євгеном Івановичом 1990 р.н призваного до служби 11.03.2023 року. В результаті виконання бойового завдання Євген Іванович загинув 24.06.2023 р. поблизу населеного пункту Берестове Донецької області. Декілька місяців Євгена Івановича вважали безвісті зниклим. Всі ж чекали звістку що Євген живий, але, на жаль, звістка була іншою, негативною – він загинув.

«Живим коридором» та з українською символікою зустрічали мешканці громади тіло загиблого захисника. Близько десяти священнослужителів, у Петро-Павлівському храмі, провели церемонію поховальної служби за всіма християнськими традиціями аби душа загиблого знайшла вічний спокій.

Нехай Ангели проведуть його душу в найкраще життя, дякуємо йому за хоробрість та те, що не побоявся заглянути ворогові в очі. Провели Євгена Івановича заплакані рідні, трепетно трималися за домовину друзі, знайомі та просто небайдужі мешканці громади, місцева влада. Герої не вмирають, Слава Герою - викрикували мешканці громади проводячи Захисника в останню земну дорогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь