Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Прийняття рішення через діалоги

Дата: 15.08.2023 15:08
Кількість переглядів: 401

        Фото без опису

     Учора відбулася друга діалогова сесія за участі громадськості та представників влади. На ній було презентовано результат роботи робочої групи з двох проблем, які на попередніх заняттях було визнано такими, що потребують нагального вирішення. Куруц Анастасія з відділу економічного розвитку представляла дані зібрані про зупинки громадського транспорту, інша учасниця - Сідор Оксана, провідна методистка Іршавського міського будинку культури, представляла дані зібрані про звукопідсилювальне обладнання для МБК. Тренерка Лариса Бочкова за спеціальною методологією запропонувала присутнім проголосувати і таким чином визначити, куди буде спрямовано 444 000 грн від Міжнародної організації з міграції. З результатом 226 балів проти 168 перемогла ідея встановлення зупинок громадського транспорту.

       Таким чином, до 28 серпня нами буде подана проєктна заявка (план реагування) до МОМ на встановлення семи зупинок у селах Загаття, Климовиця, Чорний Потік, Ільниця та на виїзді з Іршави у сторону Броду та Ільниці. Присутня на сесії представниця МОМ Людмила Лівак наголосила, що громада активно попрацювала і якісно використала дані для прийняття кінцевого рішення, що призведе до вирішення проблеми, що турбує велику кількість населення громади, у тому числі вразливі групи.

       Нагадуємо, що проєкт реалізується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) в рамках компоненту "Людський вимір: розбудова спроможностей збору даних на низовому рівні для покращення підготовки та стійкості громад в Україні" за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.
Дякуємо нашим партнерам за нові можливості для громади. Ми будемо надалі інформувати про хід проєкту. Він має завершитися до кінця цього року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь