Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Засідання робочої групи з питань інклюзії та соціальних послуг

Дата: 10.08.2023 16:02
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

В Іршавській громаді відбулась зустріч з робочою групою щодо застосування методології дослідження доступності та чутливості до конфліктів соціальних послуг у громаді.

У заході прийняли участь представники органу місцевого самоврядування Іршавської громади, керівники та співробітники закладів об’єктів соціальної роботи, представники громадських об’єднань дотичних до тематики послуг об’єктів соціальної роботи.

Сергій Митрохін, Заступник Голови правління громадської організації «Фундація «Простір», координатор дослідження та Ганна Борова, радниця з питань інклюзії Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», презентували проєкт «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Було обговорено налагодження робочого партнерства між експертами проєкту та місцевими експертами Іршавської громади Закарпатської області. Обговорено підходи до створення робочої групи у громаді, яка надалі займатиметься питаннями аналізу доступності та чутливості до конфліктів соціальних послуг, визначатиме перелік об'єктів соціальної роботи для дослідження. Також постало питання створення соціального паспорта громади. Розглянуто виклики та бонуси для громади.

Паралельно з проведенням зустрічі відбулося дослідження об'єктів соціальної роботи в громаді технічною командою проєкту (Олександр Плаксін, Ольга Жидкова).

Цей захід став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь