Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 02.08.2023 09:48
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

У Іршавській міській раді відбулося засідання виконавчого комітету. Загалом десять питань було винесено на розгляд порядку денного.

Серед традиційних вже – виділення матеріальної допомоги громадянам або про надання статусу жителі гірського населеного пункту. А також «Про вибуття особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування з прийомної сім’ї» вибуття відбулося у зв’язку із закінченням навчання. «Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування на статус дитини-сироти» у зв’язку зі смертю батька.

Також виконавчим комітетом були розглянуті звернення громадян та керівників установ на території громади відповідно Актів обстеження аварійних дерев, які несуть загрозу здоров’ю та життю людей а також будівлям що розташовані поблизу. По всім Актам прийняті відповідні рішення та подані дозволи на усунення загрози у відповідні терміни.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь