Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

На території Іршавської територіальної громади провели ІV Всеукраїнську очно-дистанційну літню школу з міжнародною участю «Нова українська школа в дії: підкорюй вершини!»

Дата: 01.08.2023 09:25
Кількість переглядів: 955

Фото без опису

Протягом п’яти днів на базі Центрального табору туристського активу учнів України – філія Українського державного центру національно-патріотичного виховання в с. Осій, краєзнавства і туризму Міністерства освіти і науки України відбулася ІV Всеукраїнська очно-дистанційна літня школа з міжнародною участю «Нова українська школа в дії: підкорюй вершини!». Організатором заходу є Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти».

Метою Літньої школи було удосконалення професійних компетентностей освітян з питань формування нового безпечного освітнього середовища сучасного закладу освіти з використанням ІКТ, STEM-STEAM-STREAM, нових підходів до інклюзивного навчання, впровадження освітніх проєктів у заклади освіти, модельних програм для 5-6 класів ЗЗСО, інноваційних форм дистанційного навчання, рухової активності та занять новими варіативними модулями (видами спорту) на уроках фізичної культури тощо.

Навчання передбачало протягом декількох днів очну та дистанційну форму згідно з освітніми програмами підвищення кваліфікації з різних профілів освітньої діяльності: психологічного супроводу, педагогічної майстерності вчителя, організації інклюзивного середовища тощо.

Фото без опису

До участі в зазначеній школі були долучені педагогічні та науково-педагогічні працівники, керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної, фахової передвищої та вищої освіти, спеціалісти відділів, управлінь і департаментів освіти, працівники закладів післядипломної педагогічної освіти, міських та районних відділів освіти, представники ОТГ, що відповідають за питання освіти, заступники директорів закладів освіти, аспіранти, студенти педагогічних коледжів, закладів вищої освіти та інші зацікавлені особи.

Фото без опису

Навчання проведено на високому професійному рівні. Учасники Літньої школи отримали новий досвід та підвищили кваліфікацію, удосконалили такі компетентності: інформаційно-комунікаційну, здоров’язбережувальну, екологічну, здатність спілкуватися рідною мовою, методичну, соціально-культурну, здатність до навчання упродовж життя.

Переглянути відеоматеріали Літньої школи можна за наступними тут!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь