Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Завершилася акція збору крові для захисників «Твоя кров може воювати» на території  Іршавської територіальної громади

Дата: 27.07.2023 15:44
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

Завершилася акція збору крові для захисників «Твоя кров може воювати» на території  Іршавської територіальної громади. Її започаткували ще 14 вересня 2022р. відповідно до потреб у воєнний час. Попередньо на офіційному сайті Іршавської міської ради було опубліковано інформацію про реєстрацію майбутніх донорів, а вже сьогодні, 27.07.2023 р., як і було інформовано - відбувся сам збір крові. За умовами медиків, потрібно було забезпечити донорів віком від 18 до 55 років, з вагою не менше 55 кг та обов’язково здорових.

Спільною зусиллями працівників Закарпатської обласної станції переливання крові та Іршавської станції переливання крові було організовано активний, результативний день. Зібрано кров від 28 учасників. Загалом учасників було більше, але тут зіграв фактор якості крові залежної від здоров’я донорів, тому дехто з бажаючих так і не зміг завершити розпочате через низький гемоглобін, підвищений чи занижений тиск, низьку вагу тощо. Багато цікавої інформації про державні пільги для «почесних донорів» і наскільки корисною є ця процедура, можна дізнатися від медиків під час збору крові. Тож хто здав кров, розуміє що вже зробив добру справу. До речі, дуже доречним є те, що майбутній донор відразу на місці дізнається про свій стан здоров’я, групу крові, резус, рівень гемоглобіну в крові, тиск.

Дякуємо всім тим хто долучився, разом ми ближче до ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь