Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Гостро привертає до себе увагу питання засмічування території громади

Дата: 25.07.2023 11:50
Кількість переглядів: 374

Фото без описуНам ніхто не приходить засмічувати місто, ми самі тут господарі! Гостро привертає до себе увагу питання засмічування території громади. Щоб не жити сьогодні на смітнику діяти потрібно негайно, давно організована робота із вивезення ТПВ, щоденно працює комунальна служба, сміття вивозять за графіком, АЛЕ… Здебільшого, на жаль, жителі нашої громади не користуються сміттєвими баками, викидаючи де потрапило відходи, чим значно ускладнюють роботу працівників комунального підприємства. Окрім того, стало нормою викидати у баки не тільки ТПВ а й рослинні рештки, гілля, та як би дико не звучало, іноді й – мертвих тварин.

 Шановні мешканці нашої громади, прохаємо вас не створювати стихійні сміттєзвалища на околицях міста, громади загалом, біля безгосподарських будівель та поряд з майданчиками. Не засмічуйте узбіччя – це наше обличчя для гостів, те ж саме стосується і річок. Викидайте відходи у спеціально відведених місцях!  Вкотре закликаємо вас: започаткуйте у себе вдома звичку сортування відходів. Зробіть окремі контейнери для кожного виду сировини. Спробуйте відсортовувати: скло, метал, пластик, папір. Не викидайте гній до сміттєвих баків, не висипайте гнилі яблука, скошену траву та рослинні чи тваринні рештки. Окрім того, більшість жителів міста проживає у приватному секторі і має чудову можливість компостувати органічні відходи та перетворювати їх у добриво.Фото без опису

Наполегливо прохаємо всіх власників домогосподарств дотримуватися гігієни  відходів, так як подальший рух сміття під дією сонячного випромінювання ультрафіолету та розповсюдженням речовин у повітрі впливає в першу чергу на вас самих, ваших дітей, ваше здоров’я. Докладаємо разом максимум зусиль, щоб кожен населений пункт нашої громади був чистим та затишним. Самотужки це зробити неможливо. Тому, принагідно просимо всіх мешканців відповідально ставитися до вивезення сміття. Адже вчасний вивіз сміття – це, передусім, санітарна безпека та чистота в громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь