Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

ГОЛОВИ ЧОТИРЬОХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ ТА ПАРТНЕРСТВО

Дата: 20.07.2023 16:29
Кількість переглядів: 508

Фото без опису      Сьогодні, в Іршавській громаді відбулася вагома подія, голови чотирьох територіальних громад зібралися за одним столом задля підписання важливого документу для всіх чотирьох сторін - МЕМОРАНДУМУ про співпрацю та партнерство між Іршавською міською радою та територіальними громадами на території України, а саме: Білківською ТГ, Зарічанською ТГ та Довжанською ТГ.

Так як територіальні громади сьогодні пов’язані низкою економічних, соціальних та культурних зв’язків, такі дії можуть стати основою спільного розвитку та мати величезний потенціал для зростання. А відтак така співпраця націлена на здійснення необхідних кроків для обміну досвідом в межах співпраці.

Фото без опису

Підписавши такий документ та засвідчивши його офіційною печаткою територіальної громади присутні уклали співпрацю між громадами та погодилися над створенням комфортного та безпечного середовища для життя задля економічного зростання в межах громад та взаємовигідного партнерства (співпраці) із сусідніми громадами. В ході узгодження спільних дій та налагодження комунікації, сторони дійшли спільної згоди на співпрацю в таких галузях: туристичній, культурній, освітній, екологічній та управлінню місцевим самоврядуванням.

Після офіційної згоди учасники партнерства реалізують спільні проєкти та програми з питань, які відповідають їх інтересам, популяризують партнерство, узгодять робочі графіки з підготовки таких проєктів, визначать відповідальних осіб та інші необхідні організаційні заходи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь