Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У Іршавській громаді відбулося засідання робочої групи за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 18.07.2023 09:07
Кількість переглядів: 297

           Фото без опису

 У Іршавській громаді відбулося засідання робочої групи з формування Стратегії розвитку. Процес стратегічного планування відбувається за підтримки експертів проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів», який реалізовується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». За підсумками представлення та обговорення фінальної версій документа, учасники робочої групи погодили бачення та місію громади, дерева цілей. Детально були розглянуті завдання та пропоновані ідеї проєктів.

Фото без опису

             Учасники акцентували, зокрема, на важливості розвитку бізнесу в громаді та облаштування об’єктів інфраструктури дозвілля та відпочинку для дітей з інвалідністю. Заступник міського голови Іршавської громади Іван Васильцюн повідомив, що на деякі промислові об’єкти в громаді, вже є  потенційні інвестори. Однак вони вимагають повного пакету необхідних документів та наявність всіх інфраструктурних мереж, необхідних для запуску виробництв. Представник «Франкфуртського зоологічного товариства з 1858 року» Василь Мочан запропонував багато ідей проєктів щодо: екопросвіти дітей та молоді громади та розвитку туризму, на базі НПП «Зачарований край».

            За підсумками засідання, учасники робочої групи підкреслили, що до підготовки проєктів до планів заходів з реалізації Стратегій розвитку в громаді, потрібно залучати, якомога більше активістів громади та особливо молодь.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь