Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Помер керівник єдиного в Україні державного табору туристично-краєзнавчого напряму Іван Іванович Матіко

Дата: 12.07.2023 16:36
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

Як грозові хмари раптом вкривають серпневе небо, так сумні звістки приходять тоді, коли, здавалося б, нічого не віщувало лиха… До горя неможливо підготуватися, неможливо знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною для рідних, друзів, колег…

11 липня відбулася прощальна церемонія з людиною із активною громадською позицією, колишнім депутатом Іршавської районної ради та діючим членом виконавчого комітету Іршавської міської ради, хорошим другом та порядним сім’янином – Матіко Іваном Івановичем. Він був люблячим сином, коханим чоловіком, батьком, братом, дідусем, керівником єдиного в Україні державного Табору туристично-краєзнавчого напряму, великим патріотом своєї землі, щиро любив людей та рідне Закарпаття.

Народився Іван Іванович 22.03.1967 р., мав вищу освіту, вчитель географії, закінчив Київський національний педагогічний університет ім.Драгоманова. Начальник центрального табору туристстичного активу учнів України в с.Осій, Закарпатської області. Саме через начальницьку діяльність у дитячому таборі Івана Івановича впізнають як порядну людину, котра завжди приймала діток у розкриті обійми літніх веселощів та позитивних спогадів про дитинство на Закарпатті серед мальовничої природи. Іван Матіко професійно ставився до справи виховання юних українців через їхні дитячо-юнацькі захоплення туризмом, краєзнавством, пошуково-дослідницькою роботою і робив так щоб діти України комфортно почували себе на Срібній землі, – це було його професійне і громадянське покликання. Колега, високопрофесійний організатор освітянських справ, надійний партнер у вирішенні складних виробничих питань.

Подвіря Івана Івановича під час прощальної церемонії було переповнене квітами та людьми. Попрощатися із поважною людиною прийшло чимало друзів, знайомих, а також бізнесменів. Попрощатися прийшов і міський голова Віктор Симканинець, у першу чергу - як друг, адже Іван Іванович завжди був поруч у активному громадському житті громади, депутат, член виконавчого комітету.

Тож, сумуємо разом з вами! Щиро співчуваємо рідним і близьким, а також нашому колезі, керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету Іршавської міської ради, сину та його сімї Матіко Івану Івановичу. Прийміть наші щирі співчуття! Нехай земля йому буде пухом!

Вічна пам'ять та Блаженний спокій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь