Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Звіт старости Загатянського старостинського округу №6

Дата: 12.07.2023 09:25
Кількість переглядів: 167

    Протягом червня місяця 2022 року я, як староста веду особистий щоденний прийом громадян по різним питанням як в приміщенні Загатянського старостинського округу в прийомний час  так і в позаробочий час за місцем проживання жителів. За зверненнями було видано:

  • Довідок -95
  • Актів обстеження умов проживання та по факту проживання -14
  • Гірських посвідчень – 03
  • Посвідчено - 02 нотаріальні дії
  • Листування з державними органами, установами, організаціями (проекти відповідей) – 05
  • Опитування ВПО про перебування на території Загатянського старостинського округу проводиться щотижнево. Також була надана допомога тимчасово переселеним особам у вигляді продуктових наборів – 13 пакетів.
  • Повідомлено 60 осіб та видано довідки про склад сім’ї, щодо продовження (оновлення) субсидії на зимній та літній періоди, згідно списку наданого УСЗН.
  • Внесено до реєстру Державної фіксальної служби України даних, щодо сплати податків громадян за земельні ділянки в кількості 103 особи.
  • Ведеться військовий облік, здійснюється оповіщення військово-зобов’язаних, складаються списки призовників для прописки на призовну дільницю.
  • Приймав постійну участь та представляв інтереси жителів сіл, які звернулись за наданням матеріальної допомоги в лікувальних цілях на виконкомі. Всі звернення були підтримані.

 

   Старостою округу №6, надіслано звернення жителів села Загаття на адресу: Закарпатської ОВА,  ДП  “Служба автомобільних доріг у Закарпатській області” та Іршавському міському голові В.А. Симканинцю, щодо вирішення питання катастрофічного стану догори на відрізку Завидово – Іршава.

    По благоустрою в населених пунктах всіх було повідомлено про необхідність наведення належного санітарного стану та забезпечення  благополуччя. Проводилося впорядкування подвірїв господарств жителів села, приватних магазинів, установ, підприємств та прилеглих до них територій. З метою впорядкування та утримання в належному санітарно-технічному стані кладовищ було проведено скошування трав’яної рослинності, вирубування зарослів, чагарників, обрізка дерев, прибирання та вивіз сміття.

    Проводилось грейдерування  та очистка кюветів під’їзних доріг від села Загаття до села Дуби Загатянського старостинського округу.

     За звітний період я не допускав на території округу дій чи бездіяльності, які можуть зашкодити інтересам територіальної громади та держави. Спільно з працівниками із соціальної служби  приймав участь у перевірці сімей з складними життєвими обставинами.

Староста Загатянського старостинського округу №6                                                                 Цільо Ростислава


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь