Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

На території громади планують установити новий меморіал захисників, котрі віддали життя за звільнення Батьківщини від окупанта за весь час Незалежності України - альтернативу радянським.

Дата: 11.07.2023 14:50
Кількість переглядів: 165

    Фото без описуУ громаді продовжується декомунізація. Замість памятників, які увіковічували радянську перемогу запропоновано альтернативу. З цього приводу вчора відбулася нарада з ковалями та художниками громади на чолі з міським головою Віктором Симканинцем та його заступником Іваном Васильцюном.

     Є задумка зробити меморіал у пам'ять всіх наших захисників, котрі віддали життя за звільнення Батьківщини від окупанта за весь час Незалежності України. Наразі митцями громади зроблено макет майбутнього памятника. Питанням дня стало узгодження із якого саме матеріалу зробити памятник, щоб той був якісний та довговічний. Над макетом меморіалу працюють найкращі майстри своєї справи, роботи котрих вже прикрашають наше місто «Пам’ятний знак Героям Небесної Сотні», «Пам’ятник жертвам Чорнобиля»: Грицакович Іван Михайлович та майстри Кузня БК – Олександр Кормош та Павло Брич.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь