Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Міський голова взяв участь у зборах кооператорів з нагоди професійного свята Міжнародного дня кооперативів

Дата: 04.07.2023 17:00
Кількість переглядів: 371

         Фото без опису 4 липня, відбулися збори кооператорів з нагоди професійного свята Міжнародного дня кооперативів, яке відмічається щороку в першу суботу липня. Основним завданням та принципами кооперативного руху є єдність, взаємодопомога, для сприяння соціального, економічного розвитку людей.

Привітати кооператорів прийшов Іршавський міський голова Віктор Симканинець, який відмітив працю кооператорів Іршавщини та подякував всім за роботу. У свою чергу, голова правління Іршавської райспоживспілки Сергій Лупак висловив свою вдячність вдячність Іршавському міському голові Віктору Андрійовичу Симканинцю за співпрацю та постійну підтримку.

За традицією, благословив зібрання та привітав кооператорів декан Іршавського деканату Греко-католицької епархії отець Михайло Тернинко.

Як зазначив у своєму виступі голова правління Іршавської райспоживспілки Сергій Лупак, «споживча кооперація Іршавщини об’єднує 8 споживчих товариств, 96 підприємств, в тому числі 60 роздрібної торгівлі, 36 ресторанного господарства. У споживчих товариствах на обліку перебуває більше тисячі членів та асоційованих членів. У системі працює біля 80 працівників райспоживспілки.

Виступили також голова об’єднаного комітету профспілки Ганна Вакар, ветерани споживчої кооперації Володимир Українець, Михайло Ісак та інші. Наприкінці зборів, голова правління Іршавської райспоживспілки Сергій Лупак, вручив грамоти та подарунки працівникам та ветеранам системи кооперації.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь