Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

"Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток  молоді"

Дата: 30.06.2023 13:52
Кількість переглядів: 294

Фото без описуЗ 28 по 30 червня в селищі Нижнє Солотвино відбулись презентації результатів  проєкту "Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток  молоді".

Від Іршавської грамади участь у заході взяли начальник відіділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Людмила Куртинець, заступник директора Іршавського МЦПО Іван Терпай, лідери учнівського самоврядування Аліна Ганчич, Яна Тюк, представник студенства Олеся Терпай. Про підсумки даного ПРОЄКТУ у Іршавській громаді презентував Іван Терпай, який розповів про стан молодіжної політики в громаді, про розвиток молодіжних просторів та відновлення роботи молодіжної ради. Також було зазначено, що 30.05.2023 депутатами Іршавської міської ради було прийнято Програму розвитку та підтримки молоді, реалізація якої  покращить стан молодіжної політики в громаді. На протязі всіх трьох днів всі учасники активно навчались, обмінювались досвідом роботи, намітили нові плани та завдання.

Набутий досвід буде хорошою підтримкою для впровадження нових проєктів у роботі з молоддю. Цей захід проводився БІ «Центр громадських ініціатив» у рамках проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді»  та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь