Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Нам є ким пишатися! Історія про тих, у кого життя тільки починається…

Дата: 30.06.2023 10:06
Кількість переглядів: 642

     Фото без опису

 Цьогоріч в Іршавській територіальній громаді 11 клас закінчили 339 учнів. 34 випускників підтвердили високий рівень своїх знань, про який заявляли протягом навчання. Найстаранніші отримали медалі: 22 золотих та 12 срібних. Це діти, які попри виклик воєнного часу – повітряних тривог, блекаутів та дистанційного навчання – досягли високих показників і цим засвідчили незламність молодого покоління.

Дев'ятикласників закінчило 495 учнів і 46 з них отримали свідоцтво про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

Одним із засобів заохочення талановитої учнівської молоді до навчання та науково-дослідницької діяльності був визначений механізм матеріального стимулювання дітей, які протягом багатьох років виявляють високий рівень знань, глибокий інтерес до вивчення наукових дисциплін поза шкільною програмою, схильні до проведення наукових досліджень, технічної творчості; виступають на конференціях, виставках; є призерами олімпіад.

Цього року переможці ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад: Бойко Олександра (Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів), Мойсей Катерина (Іршавський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2) та 3 переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН: Матьола Олександр (Іршавський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2), Зихор Антоніна (Ільницький спортивно-гуманітарний ліцей), Гозда Дарина (Іршавський ліцей) отримали одноразову грошову винагороду.

Дякуємо випускникам за те, що вони були дисципліновані, що старалися, не давали собі розслабитись, що навчилися ставити мету і досягати її. Шкода, що останні роки вашого шкільного життя пройшли під звуки повітряних тривог. Бажаємо щоб ці випробування загартували і зробили вас сильнішими. Бажаємо вам наполегливо працювати, впевнено прагнути, ніколи не сумніватися в собі. Нехай ваш подальший шлях буде доброю і щасливою дорогою до успіху, нехай у вашому житті буде багато радості, любові та можливостей.

 

З повагою, Іршавський міський голова – Віктор Симканинець та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту Іршавської міської ради – Єлизавета Яцканич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь