Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Інформація про роботу Іршавського міського центру позашкільної освіти

Дата: 21.06.2023 11:23
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

Сонячний весняний день четвертого травня зібрав джури всіх загальноосвітніх закладів освіти, щоб продемонструвати свої вміння і навички в першому міському етапі Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Програма гри "Сокіл" ("Джура") була насиченою і багатогранною. Юні джури подолали такі етапи змагань: "Впоряд", "Туристична смуга перешкод", "Рух за легендою", "Відун", "Рятівник" , "Підтягування", "Віджимання", "Стрільба", "Перетягування линви", "Кидання гранати". Хочеться відзначити, що всі команди здобули вищі результати хоча б в одному з етапів, за що вдячні дирекції та виховникам шкіл .

До Дня пам'яті і примирення та Дня Європи вихованці Іршавського МЦПО разом з учнями Брідського ЗЗСО І-ІІІ ступенів здійснили патріотичний велопробіг з м.Іршави до с.Брід.

11 травня Іршавська ТГ приймала п'ять громад по обміну досвіду з молодіжного розвитку громад. Даний проект реалізується за сприянням фонду USAID Говерла при підтримці БФ "Центр громадських ініціатив".

Фото без опису

Декілька років поспіль, у травні, проводиться командний чемпіонат Закарпатської області зі спортивного орієнтування, присвячений пам'яті Чепи Володимира Івановича, людині, яка усю свою трудову діяльність присвятила дитячому туризму. Команда Іршавського МЦПО завжди приймає участь у цих змаганнях, вшановуючи таким чином пам'ять нашого земляка, уродженця с.Ільниця.

Всі ми добре пам'ятаємо спортивний запал і емоції між педагогічними колективами Іршавщини, які давали можливість не тільки позмагатися, але й з користю поспілкуватися, обмінюватись досвідом, успіхами. Під егідою профспілки освітян нашого Іршавського краю (голова профспілки Цендра Я.М.),

Фото без опису

у неділю, 14.05 вдалось відновити ці чудові змагання між освітянськими колективами. Радо приймати гостей погодилась Зарічанська гімназія, де бережуть і примножують спортивні традиції.

13-14 травня у м. Хуст пройшов XV Міжнародний фестиваль сучасної та народної (патріотичної)пісні “ВЕСЕЛКА НАД ТИСОЮ” 2023. Серед неймовірної кількості учасників та високого рівня підготовки учасників вихованка гуртка «Юні зірочки» Ілляш Софія (керівник Вікторія Поляк) змогла посісти почесне ІІІ місце та нагороджена дипломом лауреата ІІІ ступеня. Інші юні зірочки - Луканинець Кароліна та Грабар Софія стали дипломантами фестивалю.

Фото без опису

14 травня вихованці туристичних гуртків Іршависького МЦПО, що діють при Ільницькому ЗЗСО І-ІІІ ст, здійснили одноденний похід до "Смерекового каменю".

Ганчіч Аліна - чарівна та надзвичайно талановита солістка зразкової студії естрадного співу "Ліра" (керівник Ельвіра Гавацко) взяла участь у XV Міжнародному конкурсі сучасної та народної пісні "Веселка над Тисою" та стала дипломантом конкурсу.Фото без опису

Оригінально і креативно відзначили Всесвітній день вишиванки та Міжнародний день музеїв на Іршавщині. В актовій залі міського Центру позашкільної освіти відбувся круглий стіл за участю учнів та педагогів Іршавської ТГ, які мали змогу відкрити для себе українську вишивку, як символ, як магічний оберіг і як генетичний код нашої нації.

В четвер зразкова хореографічна студія «Dance of angels»(керівник Юрій Буряс) спільно з гуртком «Юні зірочки»( керівник Вікторія Поляк) дали концерт на підтримку фінальних змагань ХХХ Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю, присвячені 32-їй річниці Незалежності України.

Фото без опису

Цього тижня народна студія образотворчого мистецтва «Боржавська фантазія» (керівник Любов Микита) прийняли активну участь у конкурсі малюнків на тему «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади». Для нагородження був запрошений офіцер Іршавської громади Іван Пукман, директор МЦПО Юрій Буряс та заступник директора Іван Терпай.

Зразкова хореографічна студія «Dance of angels», керівник Юрій Буряс, прийняли участь у XII дитячо-юнацькому фестивалі «Феєрія танцю 2023».

Особисто – командний чемпіонат області з шашок-64 серед юнаків та дівчат проведено в затишному залі Будинку культури (зуміли його зберегти) В. Бичкова. Чемпіонами стали: Євген Коваль, Василь Терпай, Валентин Осійський, Вероніка Терпай, Катерина Мойсей. Друге місце в Вероніки Терпай, Євгена Коваля, Володимира Погоріляка, Олександра Кушнірука. “Бронзу” вибороли Анастасія П’ятак і Валентин Осійський.

Фото без опису

В командному заліку у збірної команди “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти перше місце.

Моє позашкілля!! Моя ти родино!! Моя ти весела маленька країно!» - такими словами розпочався творчий звіт Іршавського міського Центру позашкільної освіти, що пройшов 29 травня в актовій залі закладу, зібравши талановитих, обдарованих зірочок, спортсменів, справжнє сузір’я талантів Іршавщини.

Вихованці Іршавського МЦПО відзначали Міжнародний день захисту дітей, який традиційно відмічається 1 червня.

Фото без опису

Вже 17 рік поспіль проходить «Танцювальний зорепад», де вдається зібрати на сцені майже сотню дітей, які наповну розкривають свої таланти. Безліч костюмів, світла та декорації - все це створило справжню атмосферу свята. Чимало було і премʼєр на сцені: це як і нові танцювальні номери, так і пісня народного гурту «Остра Тирнина».

Фото без описуФото без опису

 

Іршавський міський центр

позашкільної освіти                                                                          Юрій Буряс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь