Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Віктор Симканинець занепокоєний станом будівель громади

Дата: 20.06.2023 09:37
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

Днями в с.Дубрівка відбулася робоча зустріч міського голови Віктора Симканинця із старостою Дубрівського старостинського округу Малиновським В.Я., поспілкувалися про  аварійний стан будівлі колишньої Іршавської державної сортодослідницької станції с.Дубрівка та можливості вирішення – збереження та оновлення.

Справа в тому, що більше року міська рада надсилає офіційні звернення, листи у відповідні міністерства б’ючи на сполох що будівля розсипається у прямому значенні того слова. Відбувся огляд будівлі та оцінка технічного стану будівлі. На жаль, усі приміщення згаданої станції, як зовні так і з середини, виглядають жахливо. Відтак постає питання що робити із гнилими стінами котрі можуть одного дня коштувати людині життя.

Як зазначив Іршавський міський голова Віктор Симканинець: - «Чекати більше не можна, ці стіни ледве стоять, близько гуляють діти, молодь, це може призвести до непоправного, навколо будівлі величезна трава – це найкраще середовище для розплоду гризунів та повзаючих». Додав з цього приводу і свої думки Володимир Малиновський: «Колись тут сіяли і жали, тут вирувало життя, техніка стабільно виконувала свою роботу, але зараз один занепад. Я боюся що одного дня мені передзвонять із сумною звісткою що когось таки придавило стіною, тоді дійсно буде пізно».

 Тому за підсумками оцінки технічного стану будівлі, обговоривши та узгодивши всі деталі було вирішено направити звернення повторно до профільного міністерства з пропозицією або передати споруди у власність громади або привести їх у відповідний стан згідно будівельних норм з метою негайного покращання стану будівлі.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь