Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Час радощів та незабутніх літніх днів

Дата: 16.06.2023 16:39
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Літо! Нарешті канікули, ігри, веселощі. Саме так розпочинається найтепліша пора року в сонячному, привітному Закарпатті. 13 червня 2023 року с.Осій тепло зустрічав діток зі всієї України. Під теплим літнім дощиком цьогоріч було відкрито дитячий табір «Світло надії».

Молитвою та привітаннями розпочали дійство священнослужителі. Активну участь приймали ж і самі дітки. Владика благословив дітей та нагадав що день має починатися з молитви, любові та поваги одне до одного. Тут на дітей чекають активні будні, ігри, квести, інтелектуальні та розважальні заходи. Саме в таборі дітки мають можливість розкривати таланти до лідерства, самостійності та командоутворення. Загалом табір наповнений дітьми віком 5-15 років. За організацію та підтримку завзято взялися «Волонтери Закарпаття», котрі щохвилини були поруч з дітками. Присутніми на святі були представники служби у справах дітей міської ради разом з інспектором з ювенальної превенції Хустського відділу поліції.

Святково під гімн завершувалася урочиста частина, а тим часом виглянуло сонечко, дитяча нетерплячість ледве чекала щоб схопитися за улюбленого м’яча і поганяти в футбол, потанцювати та просто нарешті поспілкуватися з друзями котрих давно не бачив.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь