Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Вітання та нагородження з нагоди святкування професійного свята 100-річчя дільничої служби

Дата: 16.06.2023 15:19
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

Закон та порядок – дві основні складові з яких розпочинається робота відданих своїй справі  поліцейських, котрі виконують свої службові обов’язки сумлінно та на високому фаховому рівні.

Кажуть, що поліція починається з дільничного. Адже люди в першу чергу звертаються саме до нього, як до «представника влади». Глибокої поваги заслуговує професія дільничного поліцейського. Зміцнення правопорядку, захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, профілактика злочинів та правопорушень, а також їх розкриття - це основне завдання дільничного. Професійність, відповідальність, комунікабельність, яка притаманна людям цієї нелегкої професії, допомагають ефективно забезпечувати мир та спокій на теренах краю, сприяють попередженню та розкриттю злочинів.

Сьогодні, 16 червня, напередодні святкування 100-річчя дільничної служби, провели урочистий захід та нагородили дільничних офіцерів за їх старанну службу. Зазначений захід провів заступник начальника ВП №1 Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області, підполковник - Василь Худа. Розпочавши вітання від імені керівництва Національної поліції України, зокрема керівництва поліції Закарпатської області та безпосереднього керівника Вурсти Василя Івановича. За тим зачитав святковий Наказ, відповідно якого пізніше найзавзятіші отримали відзнаки за старання та заслужені нові звання.

Зі словами вітання у День професійного свята до дільничних офіцерів поліції звернувся міський голова Віктор Симканинець, а також нагородив грамотою Іршавської міської ради Волошиновського Василя Васильовича – майора поліції, начальника сектору превенції відділення поліції №1 Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області за професіоналізм, багаторічну сумлінну службу, відповідальність, активну громадську позицію  та безперечну відданість справі.

Віктор Симканинець привітав дільничих офіцерів з професійним святом та доречно зауважив, що помітив, як місцева поліція активно наповнилася молодими фахівцями, щойно випускниками поліцейських академій, а це в першу чергу означає, що відбувається позитивний, активний рух введення молодого покоління у розквіт майбутнього держави, кар’єрний росту та можливість професійного розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь