Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Звіт про роботу підприємства КП по водопостачанню Іршавської міської ради за квітень-травень 2023 р.

Дата: 12.06.2023 16:51
Кількість переглядів: 279

       Протягом квітня-травня 2023 р. працівниками комунального підприємства по водопостачанню Іршавської міської ради виконано наступні роботи:

  1. Виконано роботи по визначенню причин відсутності водопостачання на вул.. Партизанська, Партизанський провулок, Борканюка тароботи по її відновленню, а саме : проводились роботи по промивці водопроводу діаметром 150 мм. з залученням пожежного автомобіля по вул. Білецька від Комінвестбанку до готелю Іршава, ремонт засувки діаметром 100 мм. на врізці водопроводу на вул.. Партизанська (біля паспортного столу). Виявлено витік з водопроводу діаметром 100 мм. на початку вул.. Борканюка (вода витікала в ливневу каналізацію) та замінено дану аварійну ділянку водопроводу протяжністю 14 п.м. з металевої труби на трубу поліетиленову.
  2. Ліквідовано 5-ть витоків води ( прориви ) - вул. Ст. Вайди, буд.38, діаметр труби на прориві – 63 мм., вул.. Севастьянова, коло буд. 22, діаметр труби на прориві – 100 мм., вул.. Федорова, біля Автошколи, діаметр труби на прориві – 100 мм., вул.. Українська, навпроти магазину “ Гаштів ”, вул.. Ст. Вайди, буд. 36, діаметр труби на прориві – 63 мм.
  3. Ліквідовано 23-и затори на каналізаційних мережах м.Іршава та с.Ільниця.
  4. Проведено роботи з заміни капітального ремонту фекального насосу старого зразка на каналізаційно-насосній станції ( заміна робочого валу, заміна підшипників, та заміна крильчатки насосу ).
  5.  В квітні місяці проведено роботи по очистці прихідної камери на каналізаційно-насосної станції на глибині 10-ти метрів від поверхні від піску та інших забруднень, які унеможливлювали роботу фекальних насосів по перекачуванню стоків з КНС на очисні споруди.
  6. Проведено роботи з капітального ремонту мотору екскаватора Борекс ( заміна колін валу, корінних та шатунних вкладишів, заміна кілець поршневої групи ) для відновлення його працездатності.
  7. Щомісяця виконуються дрібні ремонтні роботи різного типу обладнання та мереж по підтримці їх в робочому експлуатаційному стані.
  8. Протягом квітня-травня 2023 р. забезпечено своєчасне надання різного типу звітності по роботі підприємства за 2022 рік, щомісячні звіти, та запитувана різного роду інформація в різні установи та організації.
  9. Проводиться робота з боржниками за отримані послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення – по 2-а обходи щомісяця працівниками адміністрації підприємства, шляхом 150-200 телефонних дзвінків та роз’ясненням про необхідність сплати за отримані послуги, надіслано в квітні 11-ть претензій, в травні 5-ть. Подано до суду заяв про видачу судових наказів на примусове стягнення заборгованості за отримані послуги : в квітні місяці – 5-ть заяв. За квітень місяць рівень проплат склав 98,8 %, в за травень місяць – 102,0 %, в цілому з початку року – 99,1 %.

Директор КПВ Іршавської міської ради            Сергій СКОБЛЕЙ

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь