Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

У громаді відновлена дорога Іршава-Дубрівка у співпраці з Закарпатською ОВА

Дата: 20.05.2023 14:35
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

Нещодавно, на ділянці дороги Іршава-Дубрівка, протяжністю понад 2 км, були розпочаті ремонтні роботи. Цому передував приїзд голови Закарпатської обласної військової адміністрації Віктора Микити до Іршавської міської територіальної громади. Так, це стало потужним імпульсом до прискорення ремонтно-будівельних робіт і для багатьох наших земляків за великим рахунком саме цей факт асоціюється із приємною подією.

Дещо в "тіні" залишилось інше - співучасть місцевої влади у цьому процесі. Іршавська міська рада взяла участь у співфінансуванні робіт ТОВ "ПБС". При орієнтовній вартості у 18,3 млн.гривень, 2 млн. відшкодовано Іршавською міською радою. Окрім того, деякі підготовчі роботи територіальна громада виконала власними силами, зокрема, очистку бічних кюветів.

Цими днями міський голова Віктор Симканинець безпосередньо оглянув відремонтований шлях. Співпраця Обласної військової адміністрації і органів місцевого самоврядування дали хороший результат. Щира подяка за підтримку Закарпатській ОДА і зокрема голові - Віктору Микиті, за реалізацію даного проекту у тандемі з нашою громадою.

Іршавська громада і надалі має надію, що така співпраця буде продовжена у вирішенні проблемних питань, зокрема і доріг на території Іршавщини.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь