Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

ПРО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ІРШАВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 08.06.2023 16:33
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

Урочистості з нагоди завершення 2022/2023 навчального року Іршавської територіальної громади провели 2 червня.

Хоч дітям довелося здобувати знання в умовах війни, учні закладів освіти продемонстрували хороші результати: призові місця в олімпіадах і конкурсах, спортивні звитяги, творчі успіхи… Переможців олімпіад та захисту робіт МАН Бойко Олександрі (Ільницький ЗЗСО І-ІІІ ст.), Мойсей Катерині (Іршавський ЗЗСО І-ІІІ ст.№2), Матьола Олександру (Іршавський ЗЗСО І-ІІІ ст.), Зихор Антоніні (Ільницький спортивно-гуманітарний ліцей), Гозда Дарині (Іршавський ліцей) відзначили одноразовою грошовою винагородою, які їм урочисто вручили.

У 2023 році у Іршавській громаді 339 випускників 11 класу з них 22 випускників закінчують із золотими медалями, 12 – срібних медалістів.

  9-й клас закінчують 495 дітей з яких 46 свідоцтв про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

Безжальна війна внесла свої корективи, як у шкільний процес, так і в наші плани, бажання та мрії... Наразі у нас одне бажання, одна спільна мрія, яка обов'язково здійсниться, - Перемога Українського народу над ворогом. 

         Дякуємо всім школярам, що були мужніми і продовжували навчатися, розуміючи, що майбутнє за освіченими патріотами!
         Дякуємо педагогам, що тримаєте стрій, що підтверджуєте непохитні позиції українолюбства, незламності духу і майстерно передаєте їх дітям!
         Дякуємо батькам, що завжди були поряд. Багато наших найрідніших зараз боронять Батьківщину і захищають її незалежність заради дітей, їхнього щасливого мирного майбутнього. Ми усі вас чекаємо і молимося, щоб повернулися живими і неушкодженими!

      Випускникам бажаємо жити у безпеці та мирі в Українській розвиненій міцній європейській Державі, а своїми досягненнями і переконаннями закріпити назавжди волю і демократичні цінності нашого народу, на які більше ніхто і ніколи не зможе зазіхнути!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото із сторінок соціальної мережі ФЕЙСБУК освітніх закладів Іршавської громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь