Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2023 09:25
Кількість переглядів: 286

Сьогодні, 1 червня, в Україні і світі відзначається свято маленьких громадян нашої країниМіжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги, бо 1 червня також відзначають Всесвітній день батьків. Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене щастям...

Другий рік поспіль в Україні День захисту дітей проходить у недитячих реаліях… Діти не повинні бачити війну! Але вони знають правило «двох стін»,  знають, як воно – коли повітряна тривога, вони донатять на ЗСУ… Наші діти знають те, чого не повинні були б знати! Тож День захисту дітей сьогодні має особливий зміст, бо наш обов'язок - захистити їхнє дитинство і зберегти їхні життя.

У День захисту дітей бажаю кожній дитині мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах, міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства! Нехай в українських дітей буде світле майбутнє у мирній та вільній Україні! За нами Перемога, а за нашими діткамикраще майбутнє!

 

З повагою – міський голова Віктор СИМКАНИНЕЦЬ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь