В с.Климовиця, 18 травня 2023 року, Іршавська громада попрощалася із захисником -  Базьо Іваном Володимировичем. 12 травня 2023 року його серце зупинилось «на нулі» на Запорізькому напрямку. Передчасна смерть забрала життя відважного воїна, вірного друга і побратима, любимого сина, дорогого чоловіка й батька двох дітей... Вічна Слава і пам'ять Герою!

 На захист країни чоловік став ще на початку повномасштабної війни добровільно, залишаючись вірним військовій присязі народу України та пішов на його захист.  

Іван Володимирович народився 20.06.1971р.н. та виріс в с.Климовиця, Закарпатської області, навчався в місцевій школі, котру закінчив в 1986 році. Ніколи не боявся різної роботи, до якої ставився сумлінно, як і службу ніс завзято, вірно, відважно…

До Свято-Духівської церкви, де відбувся чин похорону, від міста до рідного дому, а відтак і в останню земну дорогу провели та прийшли попрощатися з Захисником міський голова Віктор Симканинець, старости округів громади, депутати та мешканці громади. Поховали Захисника з усіма воєнними почестями.

Чин відспівування у співслужінні духовенства Іршавського благочиння очолив протоієрей Георгій Павлович.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна йому пам'ять! Слава Герою!