Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Пройшов другий дводенний тренінг для працівників ОМС нашої та Кам'янської громад

Дата: 25.05.2023 09:50
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Другий дводенний тренінг пройшов у нашій громаді у рамках проєкту IOMUkraine Міжнародної організації з міграції "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад". Його тема - "Аналіз даних" - дозволила всім учасникам і учасницям (а за умовою - по 5 постійних та по 5 унікальних з нашої та Кам'янської ТГ) розібратися, які дані потрібно отримати, щоб вирішити певну проблему, для кого, для чого, яким способом їх збирати,  як робити вибірку респондентів, як створювати опитувальник тощо.

Дуже доступно про все роз'яснювала і допомагала під час практичних завдань тренерка Лариса Бичкова. Впродовж двох днів ми змогли опрацювати 4 проблеми обох громад, створити онлайн-форми опитувальників до них та частково опрацювати їх результати.  Учасники висловилися про відмінний рівень проведення та організації тренінгу, а також про високу фаховість тренерки,  координаторки проекту у Закарпатській області Ларисі Бичковій за продуктивно проведені навчання.

Іршавська команда буде працювати над проблемою відсутності або неналежного стану зупинок громадського транспорту у селах Загаття, Климовиця, Івашковиця, Кобалевиця, Ільниця та Чорний Потік. Тож запрошуємо до онлайн-опитування з даної проблеми. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJRX4FqQLryhVhMq4GMin75DuT65G5_t3nfwgqzoGAUkjgww/viewform  


Проєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади (за потреби скоротити – Уряду Канади).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь