Згідно положення про старосту та моїх посадових обовязків, відповідно до доручення міського голови,  звітую про пророблену роботу за квітень та травень 2023 року по Чорнопотіцькому старостинському окрузі №1:

При особистому зверненні громадян старостинського округу постійно надаються консультації та вирішуються питання по можливості. 

  • Видано довідок різного характеру – 60
  • Видано актів обстеження умов проживання та по факту проживання – 16
  • Видано характеристик по місцю вимог – 8
  • Вчинено нотаріальні дії – 1. Довіреності – 1.
  • Листування з державними органами, установами, організаціями (проекти відповідей) – 8
  • Опитування ВПО про перебування на території Чорнопотіцького старостинського округу №1 (щотижнево).
  • Щоп’ятниці надання інформації до відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради по ВПО.

   За сприяння міського голови Віктора Симканинця разом з громадською організацією «Побажання» було роздано Великодні паски для багатодітних, пристарілих, одиноких та продуктові набори сімям воїнів, які несуть службу в ЗСУ.  

   Зроблена зрізка аварійних дерев які несли загрозу для населення, будинків, автомобілів та ліній електропередач на дорозі в с. Чорний Потік. Було зроблено ямкову  підсипку щебнем  та іншою сумішшю на  дорогах сіл  Чорнопотіцького старостинського округу.

   Своєчасно, щомісяця, вивозиться сміття. Було замінено електролампочки на стовпах вуличного освітлення в селах старостинського округу, які вийшли з ладу, а також підключено вуличне освітлення в селі Чорний Потік з №1 по №82.

    Відремонтовано частину даху будинку культури в селі Чорний Потік після березневої негоди.  Приведено в належний санітарний стан територію адмінбудинку. Також проводився благоустрій паркової зони, скверів, доріг, садились дерева. 

   Працюю для покращення умов села та побуту населення старостату спільно з членами виконавчого комітету, керівниками закладів освіти, працівниками сімейної медицини які працюють на території старостинського округу.

 

                  Староста                                      Іван ГАЗДИК