Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA».

Національна програма «ВідНОВА:UA» націлена на активну, драйвову молодь віком від 18 до 35 років, та людей, які бажають дізнатися більше про свою країну, які вже відвідали багато місць в Україні й на тих, хто тільки мріє про подорожі. У рамках програми розпочато набір для участі в молодіжних обмінах.

Ключова мета програми обмінів - об’єднання нації, формування соціальної активної молоді та відновлення країни.

Кожен обмін триватиме 5 інтенсивних днів.

Етапи проведення обмінів:

І обмін - червень – липень;

ІІ обмін - липень – серпень;

ІІІ обмін - серпень – вересень.

Реєстрація здійснюється за посиланням http://surl.li/hatci. Детальна інформація про програму на сайті http://eidos.org.ua/vidnovaua/.

Контактна особа: Ольга Бідник, головний спеціаліст відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, тел. 066 950 85 99, електронна адреса regiomol@ukr.net.