Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Відбулось відкриття меморіальної дошки в пам'ять про вчителя та Захисника України - Дмитра Шаленика

Дата: 23.05.2023 20:45
Кількість переглядів: 1425

Сьогодні, 23 травня, у Климовицькій гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Шаленика Дмитра Дмитровича — воїна-захисника, колишнього вчителя фізичної культури Климовицької гімназії, який загинув 12 травня 2022 року, захищаючи територіальну цілісність України від російських окупантів.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні міський голова Віктор Симканинець, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради Єлизавета Яцканич, староста Загатянського старостинського округу Ростислав Цільо, сім'я, рідні та колеги, жителі села Дмитра Шаленика.ВІкто Андрійович та інші присутні висловили велику вдячність матері та дружині за їх сина та чоловіка, що був справжнім патріотом своєї держави України та віддав за неї життя. Його ім'я не згасне у віках...

Право відкрити меморіальну дошку було надано матері Героя - Наталії Шаленик, дружині Олені Шаленик, сину Дмитру та дочці Соломії. Після чого учасники заходу поклали квіти, лампадки. Настоятель Свято- Духівського храму с. Климовиця о. Степан провів поминальний молебень та освятив пам’ятний знак. Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Дмитра та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Дмитро Дмитрович віддав найдорожче - своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятний знак на стіні школи буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг вчителя фізичної культури Климовицької гімназії та захисника рідної Батьківщини.

Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях! Герої не вмирають!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За матеріалом Климовицької гімназії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь