Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Фахівці міської ради отримують нові знання завдяки проєкту USAID «ГОВЕРЛА

Дата: 18.05.2023 17:11
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

15-16 травня у м. Львові Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» проведено тренінг «Можливості співпраці програми транскордонного співробітництва INTERREG NEXT Польща-Україна 2021-2027» для громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», де взяли участь і спеціалісти Іршавської міської ради.  

Експерти Представництва INTERREG NEXT розказали представникам громад-партнерок Львівської, Волинської, Закарпатської та Рівненської областей про партнерство в межах Програми INTERREG NEXT Польща-Україна 2021-2027  та практичні аспекти Програми .

В ході проведеного тренінгу «Можливості співпраці програми транскордонного співробітництва INTERREG NEXT Польща-Україна 2021-2027 з громадами партнерами проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Західної України» було представлено аналіз зацікавлених сторін та "дерево" проблем. Крім того, учасників ознайомили з фінансовими аспектами підготовки та реалізації проєкту.

Діана Кодрова, експертка Національного органу Програми, розказала про Моніторинг проєктів МТД в Україні. Андрій Мацелюх розповів про логіко-структурна матрицю проєкту та приклади заповнення. Разом з тим, учасники тренінгу мали можливість оглянути аплікаційні форми попередньої програми Польща-Білорусь-Україна.

Наостанок учасники ознайомились з якісними та практичними аспектами промоції власного проєкту та спілкування з цільовою аудиторією.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь