Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Засідала робоча група щодо підготовки Стратегічного плану розвитку Іршавської міської територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 23.03.2023 13:56
Кількість переглядів: 187

В залі засідань міської ради  відбулося засідання робочої групи з підготовки Стратегії розвитку Іршавської міської територіальної громади до 2027 року за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

  Участь в заході взяли керівний склад Іршавської міської ради, начальники відділів міської ради, представники бізнесу, громадських організацій, фахівці з питань планування розвитку. Доповідачі – керівник проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів» Орест Микита, експерти Андрій Залужний та Віктор Борщевський.

Серед головних тез, які було озвучено на засіданні:

- Стратегія передбачає якнайкраще розкрити потенціал громади, ефективно залучити наявні ресурси та дозволити планувати бюджет відповідно до пріоритетів громади.

-  розроблені методичні рекомендації допоможуть громаді планувати свій розвиток, виявити сильні та слабкі сторони, можливості і загрози.

- запорукою успіху та основою для сталого місцевого розвитку є публічність та прозорість у процесі розроблення, що передбачає залучення всіх зацікавлених сторін у громаді.

За результатами обговорень, у рамках наступного етапу розвитку заплановано провести соціально-економічний аналіз, що дозволить визначити пріоритети для цілеспрямованого розвитку Іршавської міської територіальної громади.

ДЕТАЛЬНІШЕ - ЗА ПОСИЛАННЯМ В РОЗДІЛІ НОВИНИ https://irshavaotg.gov.ua/news/1677584405/

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь