Іршавська міська рада

Закарпатська область, Хустський район

Про роботу відділу соціального захисту населення Іршавської міської ради за квітень-травень 2023 р.

Дата: 12.05.2023 23:42
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

У звітний період відділом соціального захисту населення Іршавської міської ради було надано 210 адміністративних послуг у сфері соціального захисту населення Іршавської міської територіальної громади. Набуття статусу внутрішньо переміщеної особи - 24 зареєстрованих справ. У відділі зареєстровано 18 справи щодо надання внутрішньо переміщеним особам державної грошової допомоги для покриття витрат на проживання.

          Також у звітному періоді робота відділу відображається у статистичній Зінформації щодо звернень мешканців Іршавської міської об’єднаної територіальної громади про призначення державних соціальних допомог (178 зареєстрованих справ); державних субсидій (2 зареєстрованих справ); державних соціальних пільг (6 зареєстрованих справ); компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі (27прийняті,   розглянуті та внесені, окрім цього,  1 справа на розгляді); припинення статусу внутрішньо переміщеної особи (3 зареєстрованих справ); оформлення посвідчень про наданий статус (26зареєстрованих справ). З них, 21 посвідчення багатодітна сім'я  та 2 посвідчень на осіб з інвалідністю ; посвідчення  ветеран праці (1зареєстровано справ), реабілітація інвалідів (5 зареєстрованих справ).Розглянуто та підготовлено 9 актів встановлення факту  здійснення догляду.

         Окрім цього, кожного дня у телефонному режимі працівниками відділу надаються десятки усних консультацій жителям Іршавської міської територіальної громади з питань соціального захисту.

          На належному рівні організовані і заходи з підвищення кваліфікації працівників відділу через участь у семінарах, нарадах з питань змін в чинному законодавстві України у сфері соціального захисту населення, що організовуються департаментом соціального захисту населення Закарпатської обласної військової адміністрації.

         

В.о. начальника відділу                                           Оксана ФЕЛЬЦАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь