В суботу, 06 травня, на території Лозянської гімназії-філії Іршавського ліцею №1 відбулося урочисте відкриття стадіону зі штучним покриттям. Це чудовий подарунок учням школи для заняття спортом! Проєкт реалізовувався майже на протязі двох з половиною років (за об’єктивних на те причин) за рахунок державних коштів Мінсоцекономрозвитку та місцевого бюджету громади. Підтримано, в свій час, будівництво футбольного поля депутатом Верховної ради Лунченком В.В., а зараз депутатським корпусом громади і проєкт отримав дофінансування та логічне завершення. Тож нехай міні-поле буде хорошим спортинивним осередком життя молоді села.

На урочистому заході були присутні: народний депутат України Лунченко Валерій Валерійович, Іршавський міський голова Симканинець Віктор Андрійович, начальник відділу освіти міської ради Яцканич Єлізавета Михайлівна, депутат Закарпатської обласної ради Станко Петро Іванович та представники депутатського корпусу Іршавської міської ради: Дешко Олександр Олександрович, Куртинець Олександр Семенович, Боршош Микола Іванович та ін. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Також, цього дня, Іршавську міську лікарню відвідали голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко та представники Чеської республіки, які вручили подарунок у вигляді карети швидкої допомоги та медичних засобів. Це співпраця депутатів та керівництва обласної ради з чеськими партнерами Устецького краю та краю Височина і міською громадою - чудова посильна допомога нашим лікарям у здійсненні їх професійної діяльності. Чеські партнери особисто доправили транспорт не тільки до медзакладу Іршави, а і Тячева, Великого Бичкова, Углі, Дубового та Рахова нашої області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису